Green.DNA breidt Mr.Green concept uit  | Green.DNA

Green.DNA breidt Mr.Green concept uit 

evenementenlocaties worden ‘kantoor van de toekomst’

Green.DNA breidt Mr.Green concept uit 

Green.DNA staat al 23 jaar bekend om de meest innovatieve vergader- en evenementenlocaties van Nederland. Maar nu de evenementenmarkt maanden stil ligt, richt Green.DNA haar pijlen voortaan geheel op Mr.Green, een hospitalityconcept dat je werkdag een boost geeft. Groene evenementenlocaties Veerkracht (Klarenbeek) en Innovatiekracht (Rotterdams Havengebied) worden deze zomer getransformeerd tot ‘Mr.Green LABS’ Inspirerende locaties om te werken, vergaderen en lunchen. 

Green.DNA eigenaar Sam Verwaijen: ‘Mr.Green was bij zijn lancering zijn tijd vooruit. Na een periode massaal thuiswerken, waarin iedereen de voordelen, maar ook de nadelen van meer vrijheid en flexibiliteit heeft ervaren, is er behoefte aan een nieuwe standaard. Een werkdag met meer inspiratie, variatie en flexibiliteit.’

Mr.Green maakt iedere dag bijzonder

Naast de in 2019 geopende kantoorlocaties in Apeldoorn, kunnen ambitieuze projectteams, groeiende bedrijven, innovatieve scale ups en ondernemende zzp’ers voor een inspirerende werkdag voortaan dus ook terecht in Klarenbeek en Spijkenisse. De voormalige evenementenlocaties Veerkracht en Innovatiekracht worden deze zomer omgebouwd tot Mr.Green locaties.

Verwaijen: ‘Ons dienstenaanbod verandert, maar onze doelgroep blijft hetzelfde. In plaats van onze relaties te voorzien van die ene onvergetelijke hei-, congres of personeelsdag in het jaar, maken we met Mr.Green van iedere werkdag een feestje.’

Kantoor van de toekomst

De nieuwe kantoorlocaties van Mr.Green zijn centraal gelegen in Nederland en omringd door groen. Geen drukke kantoortuin en onpersoonlijke, sfeerloze flexwerkplekken, maar een warme, plug & play omgeving vol vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden. In dit ‘kantoor van de toekomst’ huur je minder vaste kantoorruimte en krijg je meer service en flexibele voorzieningen. Bij Mr.Green hebben ook start ups en zzp’ers toegang tot een dikke boardroom, kun je Zoomen als een pro, je eigen talkshow hosten en online training opnemen.

Check it out!

Mr.Green is de plek waar je wil werken, vergaderen en lunchen. De nieuwe werklocaties zijn vanaf 1 december 2020 beschikbaar en vanaf dat moment heb je toegang tot meerdere serviced offices, co-working spaces, desks, kantoor, project- en vergaderruimtes in Nederland. Kies iedere dag jouw favoriete werkplek op een van onze bijzondere kantoorlocaties.

Wil je meer weten of alvast sfeer proeven? Je bent van harte welkom voor een kop koffie! Bel of maak een afspraak via info@green-dna.nl.