Mr.Green Boutique Office Klarenbeek | Kantoorruimte in het groen!

Welcome to the world of Mr.Green

Boutique Office Klarenbeek

Op zoek naar het ultieme kantoor waar werken een feestje is? Je hebt het gevonden! Vanaf 1 december 2020 kan jij hier werken…

Groene Kantoorlocatie nabij de Veluwe

OS31. in Klarenbeek is een van de inspirerende kantoorlocaties van Mr.Green. Een innovatieve, groene kantoorlocatie in Midden-Nederland (Veluwe) en een inspirerende werkplek voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve scale ups en ondernemende zzp’ers.

Het kantoor van de toekomst

Het nieuwe werken, maar dan echt! Werken bij Mr.Green is superflexibel (en dan niet alleen de hoogte van de bureau) en je richt iedere werkdag precies in hoe en waar jij dat wil. Of dat nou aan een private desk in de reuring van de koffiebar is, aan de picknicktafel in de tuin of achter de gesloten deur van een stoer kantoor. Het kan bij Mr.Green iedere dag allemaal!

Groene kantoorruimte huren?

Kantoorruimte huren waardoor medewerkers niet meer naar huis willen? Mr.Green OS31. in Klarenbeek is the place to be! Het weidse uitzicht over de landerijen, het bijzondere pand en de innovatieve voorzieningen zorgen voor een inspirerende werkdag.

WORK | EAT | MEET

Interesse?

Ervaar onze locatie zelf, je bent van harte welkom.

of bekijk onze andere locaties

In het kort

  • BESCHIKBAAR PER 1 JANUARI 2021
  • Centraal gelegen in Midden-Nederland
  • Flexibel en zowel voor korte als lange looptijden
  • Groen, eigentijds en high tech
  • Van 1,5 tot 150 m2
  • Voor voor eigentijdse bedrijven, innovatieve startups en ondernemende zzp’ers
  • 4 vergaderruimtes waaronder boardroom, tekenkamer en ultimate zoomroom (broadcast ruimte)
  • Tuin 2000m2

Toffe locaties om te flexwerken en af te spreken met klanten.

Astrid de Wilde

A very nice concept for working and meeting people in well equipped and decorated rooms.

Diana Kolbe

Cool

Mr.Green Klarenbeek is een trendy, groene en gezonde kantoorlocatie waar je in je kracht staat. Het is het kantoor van de toekomst. Geen drukke kantoortuin en onpersoonlijke, sfeerloze flexwerkplekken, maar een stoere, plug & play omgeving vol ruimte, vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden.

Bij Mr.Green voelt werken niet als werk en combineer je het nuttige met het aangename. Want wie wil er nu niet tussen afspraken door genieten van een goede kop koffie en groene vergezichten?

Classy

De groene, stijlvolle kantoorlocatie van Mr.Green in Klarenbeek verrijst letterlijk uit het landschap. Het heeft een stoere en industriële uitstraling en een modern en sfeervol interieur waar je werkt als een baas, vergadert als een pro en luncht als een koning.

Mr.Green in Klarenbeek is een groene kantoorlocatie voor een productieve werkdag, succesvolle meetings en duurzame samenwerkingen.

a bit bad azzy…

Kantoorlocatie OS31. van Mr.Green combineert het beste van thuiswerken, flexwerken in een lunchcafé en de voorzieningen van een traditioneel kantoor. 

Een relatie met Mr.Green kan dan ook zo lang of zo flexibel als je dat zelf prettig vindt. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, jouw werkplek is altijd eigentijds en high tech. 

Want bij Mr.Green hebben ook zzp’ers toegang tot een dikke boardroom, kan iedereen Zoomen als een pro, je eigen talkshow hosten en een online training opnemen.

Feel the vibe

Bereikbaarheid en route

KANTOORLOCATIE MR.GREEN OS31.

Oudhuizerstraat 31
7382 BS, Klarenbeek
055-3011 082
Mr.Green OS31. ligt op het kruispunt A1 / A50 nabij Apeldoorn en is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken.

 

Met de trein

Klarenbeek heeft een eigen treinstation en iedere 30 minuten vertrekt er een trein naar knooppunt Amersfoort Centraal.

Met de auto

Zwolle – 35 minuten
Utrecht – 50 minuten
Nijmegen – 45 minuten
Amsterdam – 70 minuten

Congreslocatie Veerkracht