Twee nieuwe Mr.Green kantoorlocaties | Green.DNA

Green.DNA breidt Mr.Green concept uit 

evenementenlocaties worden ‘kantoor van de toekomst’

Twee nieuwe Mr.Green kantoorlocaties

Al 23 jaar faciliteren we leiderschapstrainingen, events en vergaderingen op de mooiste locaties van Nederland. Maar nu de evenementenmarkt maanden stil heeft gelegen, richt Green.DNA haar pijlen voortaan geheel op Mr.Green. Ook onze groene locaties Veerkracht (Klarenbeek) en Innovatiekracht (Rotterdam) worden deze zomer getransformeerd tot ‘het kantoor van de toekomst’.

Sam: ‘Na een periode massaal thuiswerken, waarin iedereen de voordelen, maar ook de nadelen van meer vrijheid en flexibiliteit heeft ervaren, is er behoefte aan een nieuwe standaard. Een werkdag met meer inspiratie, variatie en flexibiliteit. In plaats van bedrijven die al jaren bij ons te gast zijn te voorzien van die ene onvergetelijke hei-, congres- of personeelsdag in het jaar, maken we met Mr.Green voor hen van iedere werkdag een feestje.’

Check it out!

Zoals jullie weten is Mr.Green een fijne plek om te werken, vergaderen en lunchen. De nieuwe werklocaties zijn vanaf 1 december 2020 beschikbaar. Als onderdeel van onze ‘family’ krijg je daarmee toegang tot meerdere serviced offices, co-working spaces, desks, kantoor en project ruimtes en vergaderruimtes. Kies iedere dag jouw favoriete werkplek op een van onze bijzondere kantoorlocaties.

Wil je meer weten of alvast sfeer proeven? Je bent van harte welkom voor een kop koffie! Bel of maak een afspraak via info@green-dna.nl.